Mini februarski odmor
Polupansion + Spa & Wellness + Gratis krstarenje Đerdapskom klisurom
u periodu: 11/15.2.2022.

4 dana / 3 noći – 13.500,00 dinara po osobi
5 dana / 4 noći – 17.500,00 dinara po osobi

Aranžman uključuje:
• Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (večera i doručak - švedski sto)
• Upotrebu sadržaja Spa & Wellness centra (zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fotelje masažeri, fitnes i trim kabinet)
• Upotrebu zabavnih sadržaja (bilijar, stoni tenis, pikado)
• Parking, wi-fi
• Boravišne takse i osiguranje gosta u hotelu i na brodu
Za goste će biti organizovan gratis izlet: Krstarenje Đerdapskom klisurom u toku kojeg će imati priliku da vide Trajanovu tablu, a prolazi se kroz Mali Kazan – mesto gde je Dunav na celom svom toku najdublji, zatim pored statue poslednjeg dačanskog kralja Decebala uklesane u steni i pravoslavnog manastira Mrakonija, tu su i signalne (balon) stanice na Dunavu kao i mesto gde je Dunav na celom svom toku najuži.

Fakultativni izlet:
Obilazak Arheološkog muzeja Đerdapa koji predstavlja značajna svedočanstva o raznorodnim kulturama praistorijskog, rimskog i srednjevekovnog perioda na Dunavu. Sledi kraći obilazak rimskog utvrđenja Diana. Nastavak puta i poseta Hidroelektrani Đerdap. Sagrađena 1974. godine kao najveći projekat te godine u Evropi koji je značajno izmenio položaj Dunava, lokalnih sela kao i kulturno-istorijskih spomenika koji se nalaze u blizini. Sledi poseta ostacima Trajanovog mosta. Nakon gradnje više od 1000 narednih godina most je važio za najveći na svetu. Gradio ga je rimski car Trajan početkom II veka, kako bi prešao Dunav i pokorio dačka plemena. Povratak u hotel gde će biti upriličena degustacija vina iz Rajačkog vinogorja (vinarija Mikić iz Rečke).

Cena izleta: 2.500,00 dinara po osobi. Deca 0-7 godina besplatno, deca 7 - 12 godina 1.250,00 din. Minimum za realizaciju je 15 odraslih osoba.

Uslovi za decu i doplate:
- Dvoje dece do 10 godina borave besplatno u slučaju da dele ležaj sa odraslom osobom, doplata za treće dete ispod 10 godina: 50% od cene aranžmana.
- Deca 10 i 11 godina imaju popust od 50% (sopstveni ležaj)
- Deca 12 i više godina: puna cena aranžmana
- Doplata za poseban ležaj za dete mlađe od 10 godina: 50% od cene aranžmana.
Doplata za dodatni dan na bazi polupansiona: 4.000,00 dinara po osobi.
Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi: 2.000,00 dinara po danu.

Cena aranžmana ne uključuje: konzumaciju pića u hotelu i na brodu, mini bar, usluge ručne masaže, usluge pranja i peglanja veša, frizerske usluge, druge individualne troškove gosta.


Pozovite nas 019 810 810